Algemene verkoopsvoorwaarden

< Terug naar huis

Algemene verkoopsvoorwaarden :

Elk verzoek om reservering of boekingsbevestiging voor het hotel wordt schriftelijk (per e-mail, e-mail of SMS)

meegedeeld.

Om uw reservering te garanderen, wordt verzocht het nummer van uw creditcard te verstrekken. Dit wordt uitsluitend gebruikt als reserveringsmethode. Er wordt geen enkel bedrag geïnd tijdens de reservering.

De verblijfkosten van het hotel worden ter plekke aan de hoteleigenaar betaald met creditcard of cash. Elke hotelklant wordt verzocht vóór 19.00 uur (18.00 buiten het seizoen) te arriveren en het hotel vooraf op de hoogte te brengen in gevalvan een verlate aankomst. Buiten deze tijden kunt u ons op de hoogte stellen om een manier af te spreken om uw kamersleutel te herstellen.

Een bijdrage van € 10 wordt in rekening gebracht voor een aankomst na 22.00 uur. De hotelkamers zijn toegankelijk vanaf 14.00 uur en de klanten moeten ze de dag erna vóór 11.00 uur met al hun spullen verlaten. Zo niet, dan heeft de eigenaar het recht een extra nacht te berekenen.

De directie eigent zich het recht toe om kamers toe te wijzen naargelang interne organisatie. Tevens behoudt de directie zich het recht voor om klanten van kamers te doen veranderen tijdens hun verblijf naargelang

beschikbaarheden.

We hebben geen privé parkeerterrein. U kunt uw auto voor ons hotel op straat parkeren. Huisdieren onder voorwaarden toegestaan: slechts één dier per kamer, maximaal 10 kg, supplement 10 €.

Annuleringsvoorwaarden :

Gelieve ons schriftelijk (per mail, e-mail of SMS) op de hoogte te stellen van elke wijziging of annulering van uw verblijf. In geval van annulering72 uur vóór de geplande datum van aankomst en vóór 12.00 uur zal het hotel geen bedrag incasseren via de creditcard.

In geval van annulering buiten dit tijdsbestek of als klanten niet komen opdagen, zal het hotel de eerste nacht of nachten als meerdere nachten werden gereserveerd, incasseren via de creditcard.

Geen enkele uitzondering, claim of terugbetaling wordt geaccepteerd (niet geldig: medische verklaring / ziekenhuisopname / overlijden, ongeval, autopech, terroristische daad, pandemie/gezondheidscrisis, ontslag, vliegtuig, trein, boot vertraagd, geannuleerd of gemist…).

Bedankt voor je begrip.